Film Buradan izlenir.

No Ofsayt izle (Türk Yapımı)

No Ofsayt izle (Türk Yapımı)
Sinemalar.com Puanı:5.8/10
Yapım:2009 ~ Türkiye
Tür:Komedi
Yönetmen:Maryna Gorbach, Mehmet Bahadır Er
Senaryo:Ali Taran
Yapımcı:Ömer Vargı, Mine Vargı
Görüntü Yönetmeni:Olcay Oğuz, Bartlomiej Kaczmarek, Winnie Heun
Dağıtım:UIP Filmcilik
Gösterim Tarihi: 11 Aralık 2009 (Türkiye)

Konusu:Ali Tarantula, kendine özgü, farklı bir karakter olmakla birlikte, toplumun büyük çoğunluğuyla özdeşleşen, açık sözlü, dürüst, daima halkın yanında olan, eğitimi sınırlı, toplumun anlayacağı dille konuşan, ülkesini seven, kendinden menkul bir otoriteye sahip, sevilen, sözü dinlenen, tatlı sert bir delikanlıdır.
Ülkedeki yerli filmlerin, giderek büyük seyirci kitleleri ile buluşması, yerli filmlerin yabancı filmlerden daha çok seyirciye ulaşmaya başlaması gerçeği, Ali Taran’ı, özel bir karakter yaratarak bir sinema filmi yazma fikrine yöneltmiş ve ‘NO OFSAYT’ doğmuştur.
NO OFSAYT’ı komedi olarak adlandırmanın doğru olmadığını düşünen Ali Taran, filmi EĞLENCELİK olarak tanımlamanın daha doğru ve ilgi çekici olduğunu düşünmüştür.
No ofsayt Part 1 izle

No ofsayt Part 2 izle

No ofsayt Part 3 izle

No ofsayt Part 4 izle

No ofsayt Part 5 izle

No ofsayt izle,No ofsayt Hd film izle,No ofsayt Divx film izle.No ofsayt filmi izle,No ofsayt filmini izle,No ofsayt filmi full izle,No ofsayt filmini canlı izle,No ofsayt filmi online izle,No ofsayt filmi online seyret,No ofsayt Hd izle,No ofsayt direk izle,No ofsayt full seyret,No ofsayt indirmeden izle,No ofsayt indirmeden seyret,No ofsayt sinema çekim izle,No ofsayt Türk filmi full izle No ofsayt türk yapımı izle
Bu Filmi Paylaş :

Film Beğen ve Paylaş

 
Destek : Website Tasarımı |Türkçeye Uyarlamadır
Telif hakkı © 2015. Film izle / Sinema izle/Dizi seyret - Tüm Hakları saklıdır.
Template Tasarımcısı ve Yayınlayıcısı Bay Jhonny Ember.xml dosyası olarak internettedir.