Film Buradan izlenir.

Kan Nehri izle Blood River izle

Kan Nehri izle Blood River izle
Tür:Gerilim, Korku, Western
Yönetmen:Adam Mason
Senaryo:Adam Mason, Simon Boyes
Yapımcı:Timothy Patrick Cavanaugh, Shaked Berenson, Eric Aulabaugh
Görüntü Yönetmeni:Stuart Brereton

Konusu:
1969 yılı, Clark ve Summer’ın mutlu bir evlilikleri vardır, ve çocuk bekliyorlardır. Summer ve Clark’ı ilk olarak, Summer’ın ailesine hamileliği ile ilgili güzel haberi vermek için Arizona’ya doğru yol alırlarken Californiya’yı geçerlerken görüyoruz. Hiç sonu yokmuş gibi görünen ıssız çölde ilerlerler - ve lastikleri patlar. Büyük bir kaza geçirirler, neredeyse ölümcüldür. Sürünerek çıkarlar, yaralanmış ancak canlıdırlar, Summer karnındaki bebeğinin zarar görmüş olabileceğinden çok korkar. Haritadaki en yakın yer, adı kulağa hiç te hoş gelmeyen Blood River (Kan Nehri) kasabasıdır; orada Joseph adında bir yabancıyla tanışırlar. Joseph ve Clarke arasındaki didişme giderek alevlenir, ve karakterlerimizi içinize işleyecek kadar şiddetli, yıkıcı ve şok edici bir sonuca doğru götürür.

Blood River insanların nadiren göründükleri gibi oldukları, herkesin bir sırrının olduğu ve azının (ya da hiçbirinin), sağ kalabildiği uç noktalardaki bir dünyaya yapılan bir yolculuk.

Kan Nehri Blood River izle, Kan Nehri Blood River filmi izle, Kan Nehri Blood River filmini izle, Kan Nehri Blood River filmi full izle, Kan Nehri Blood River filmini canlı izle, Kan Nehri Blood River filmi online izle, Kan Nehri Blood River filmi online seyret, Kan Nehri Blood River hemen izle, Kan Nehri Blood River direk izle, Kan Nehri Blood River full seyret, Kan Nehri Blood River indirmeden izle, Kan Nehri Blood River indirmeden seyret, Kan Nehri Blood River sinema çekim izle





VİDEOYU İZLEDİKTEN SONRA YORUM YAPMAYI UNUTMAYALIM :)
Bu Filmi Paylaş :

Film Beğen ve Paylaş

 
Destek : Website Tasarımı |Türkçeye Uyarlamadır
Telif hakkı © 2015. Film izle / Sinema izle/Dizi seyret - Tüm Hakları saklıdır.
Template Tasarımcısı ve Yayınlayıcısı Bay Jhonny Ember.xml dosyası olarak internettedir.