Film Buradan izlenir.

Denizden Gelen filmini izle

Denizden Gelen filmini izle Denizden gelen türk filmi denizden gelen film full izle
Gösterim tarihi: 16 Nisan 201
Filmizle puanı: 4.9/10
Yapım: 2010
Oyuncular: Sümer Tilmaç, Ahu Türkpençe, Onur Saylak, Deniz Özerman, Ali Ekber Diribaş
Tür: Dram
Senaryo: Ersin Kana
Yönetmen: Nesli Çölgeçen
Konusu:Bir göçmeni vuran Halil (Onur Saylak) polis memurudur. Babasının ısrar etmesi üzerine bu mesleği seçen Halil göçmeni vurduktan sonra intihara teşebbüs eder. Kaçakcılık işleri ile uğraşan bir grup insanın teknesi batar ve bazıları boğulur bazıları ise kurtulur.

Bu kurtulanlar arasından Jordan’ı polis memuru Halil bulur. Halil Jordan’ı acilen hastaneye götürür. Hastanede hemşire olan Yaren Halil’in Jordan ile iletişim kurması için baskı yapar. Hastaneye getirilen Jordan’ın babasıda kaçakcıdır. Halil Jordan’ın babasını bulmak için ona yardım eder. Dalaman Belediyesinin Halkla İlişkiler servisi’nde çalışan Melek Dinç ise Jordan’ı himayesine alan ve ona annelik yapan Ganalı kaçak bir göçmendir.
Denizden gelen tamamını yayınlıyacağız ilk fırsatta
FRAGMANDIR

Denizden Gelen izle, Denizden Gelen filmi izle, Denizden Gelen filmini izle, Denizden Gelen filmi full izle, Denizden Gelen filmini canlı izle, Denizden Gelen filmi online izle, Denizden Gelen filmi online seyret, Denizden Gelen hemen izle, Denizden Gelen direk izle, Denizden Gelen full seyret, Denizden Gelen indirmeden izle, Denizden Gelen indirmeden seyret, Denizden Gelen sinema çekim izle
Bu Filmi Paylaş :

Film Beğen ve Paylaş

 
Destek : Website Tasarımı |Türkçeye Uyarlamadır
Telif hakkı © 2015. Film izle / Sinema izle/Dizi seyret - Tüm Hakları saklıdır.
Template Tasarımcısı ve Yayınlayıcısı Bay Jhonny Ember.xml dosyası olarak internettedir.