Film Buradan izlenir.

Baskın 13 izle Assault on Precinct 13 online film izle

Baskın 13 izle Assault on Precinct 13 izle
Tür : Gerilim / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 8 Nisan 2005
Yönetmen : Jean-François Richet
Senaryo : James DeMonaco
Görüntü Yönetmeni : Robert Gantz
Müzik : Graeme Revell
Yapım : 2005, ABD , 109 dk.

Filmin Oyuncuları

Ethan Hawke (Jake Roenick) , Laurence Fishburne (Marion Bishop) , Maria Bello (Alex Sabian) , Drea de Matteo (Iris Ferri) , John Leguizamo (Beck) , Aisha Hinds (Anna) , Currie Graham (Michael Kahane)

Filmin Konusu:Yılbaşı günü Cleveland'ın en kötü kenar mahallerinden birinde, 40'lı yıllardan kalma tek katlı polis karakolu boşaltılmadan önceki son gününü yaşamaktadır. Aylar önce bir uyuşturucu baskınında aldığı fiziksel ve psikolojik yaraların sonucu masa başına çivilenmiş polis memuru Roenick'e kolay görünen bir görev verilmiştir; kaşarlanmış polis memuru O'Shea ve işe yaramaz sekreter Ferris ile birlikte 1 Ocak sabahına dek karakola bekçilik etmek.

Aynı gün cinayetten tutuklanan çete reisi Nicholas Zambrano da bir otobüs ile hapishaneye nakledilmektedir. Şehri felç eden kar fırtınası yüzünden otobüstekiler geceyi geçirmek için Roenick'in karakoluna sığınırlar. Kar fırtınasından yararlanan kimliği belirsiz kişiler karakola saldırır. Saldırganlar Zambrano'nun peşinde gibidirler. Roenick otobüsle gelen suçluları ve bir avuç memuru örgütleyerek, sabah yardım gelene dek hayatta kalma savaşı vermek zorundadır.

:Bölüm 1:

:Bölüm 2:

:Bölüm 3:

:Bölüm 4:

:Bölüm 5:

:Bölüm 6:

Baskın 13 izle,Baskın 13 filmi izle,Baskın 13 filmini izle,Baskın 13 filmi full izle,Baskın 13 filmini canlı izle,Baskın 13 filmi online izle,Baskın 13 filmi online seyret,Baskın 13 hemen izle,Baskın 13 direk izle,Baskın 13 full seyret,Baskın 13 indirmeden izle,Baskın 13 indirmeden seyret,Baskın 13 sinema çekim izle
Bu Filmi Paylaş :

Film Beğen ve Paylaş

 
Destek : Website Tasarımı |Türkçeye Uyarlamadır
Telif hakkı © 2015. Film izle / Sinema izle/Dizi seyret - Tüm Hakları saklıdır.
Template Tasarımcısı ve Yayınlayıcısı Bay Jhonny Ember.xml dosyası olarak internettedir.