Film Buradan izlenir.

nabiz online indirmeden direk


Tür : Korku / Gizem
Gösterim Tarihi : 8 Eylül 2006
Yönetmen : Jim Sonzero
Senaryo : Kiyoshi Kurosawa , Wes Craven
Görüntü Yönetmeni : Mark Plummer
Müzik : Elia Cmiral
Yapım : 2006, ABD

Oyuncular : Kristen Bell (Mattie Webber) , Tate Hanyok (Cafe girl) , Ian Somerhalder (Dexter McCarthy) , Christina Milian (Isabell Fuentes) , Rick Gonzalez (Stone) , Riki Lindhome (Janelle) , Jonathan Tucker (Josh) , Amanda Tepe (Grad Student) , Samm Levine (Tim Steinberg)
Konusu : Bir gün teknolojinin nimetleri, öbür dünyadaki lanetlenmiş ruhlar tarafından bu dünyaya açılan bir kapı olarak kullanılmak istenirse ve bu kapı, bir daha kapatılamazsa ne olur? Öbür dünyanın ruhları, kendi lanetlenmişliklerinden sıyrılmak ve bu dünyadaki canlılarda olup da onlarda olmayan tek şeye, ‘yaşam’a sahip olabilmek için kablosuz teknolojinin bütün olanaklarını kullanarak bu dünyaya sızmaya çalışırlar.
Her cep telefonu kullanımıyla ya da her mail kontrolüyle yaşam bu dünyadan çalınmakta ve ölülerin eline geçmektedir. Belirlenmiş bir grup gencin tek yapması gereken şey, vakit çok geç olmadan bu kapıyı kapatmanın bir yolunu bulmaktır.
Jim Sonzero’nun yönettiği Nabız, Halka, Halka 2 ve Garez’ den sonra Hollywood’un merak sardığı yeniden çevrim Japon filmlerinden biri. Orjinalinin Kiyoshi Kurosawa tarafından yazılıp yönetildiği filmin eleştirmenler tarafından olumlu not aldığını da belirtelim.
Bölüm 1:


Bölüm 2:


Bölüm 3:
Bu Filmi Paylaş :

Film Beğen ve Paylaş

 
Destek : Website Tasarımı |Türkçeye Uyarlamadır
Telif hakkı © 2015. Film izle / Sinema izle/Dizi seyret - Tüm Hakları saklıdır.
Template Tasarımcısı ve Yayınlayıcısı Bay Jhonny Ember.xml dosyası olarak internettedir.