Film Buradan izlenir.

Astro Boy izle Astro Boy filmini izle Astro Boy full izle

Astro Boy izle Astro Boy filmini izle Astro Boy full izle
Gösterim tarihi: 16 Nisan 2010
Filmizle puanı: 6.7/10
Yapım: 2010
Oyuncular: Charlize Theron, Nicolas Cage, Samuel L. Jackson, Freddie Highmore, Kristen Bell
Tür: Aile, Aksiyon, Animasyon, Bilim Kurgu, Macera
Senaryo: Timothy Harris
Yönetmen: David Bowers

Konusu:
Dr. Tenma (Nicolas Cage) yaşamını yitiren oğlunun anısına Astro Boy isminde yüksek güçlerle donatılmış bir robot çocuk yapmaktadır. Astro Boy kendi kişiliğini düşünerek insan olmanın anlamını keşfedeceği bir maceraya atılmaktadır. Kendi kaderini çizmeye başlama vakti gelmiştir.
Fakat ebeveyinlerinin ve arkadaşlarının tehlikede olduğunu öğrenince Metro kentine geri döner. Sevdiklerini kurtarmak ve gerçek bir kahraman olmak zorundadır. Film‘de yer alan ve göz önünde bulunan güzel oyuncu Charlize Theron bir animasyon filmi ile uzun zaman sonra tekrar aramızda… Aynı zamanda Nicolas Cage ve Samuel L. Jackson bu filmin seslendirmesini yapıyorlar. Ve Samuel L. Jackson Iron Man 2 filmi ile en yakın zamanda karşımızda.

Astro Boy izle, Astro Boy filmi izle, Astro Boy filmini izle, Astro Boy filmi full izle, Astro Boy filmini canlı izle, Astro Boy filmi online izle, Astro Boy filmi online seyret, Astro Boy hemen izle, direk izle, Astro Boy full seyret, Astro Boy indirmeden izle, Astro Boy indirmeden seyret, Astro Boy sinema çekim izle







Bu Filmi Paylaş :

Film Beğen ve Paylaş

 
Destek : Website Tasarımı |Türkçeye Uyarlamadır
Telif hakkı © 2015. Film izle / Sinema izle/Dizi seyret - Tüm Hakları saklıdır.
Template Tasarımcısı ve Yayınlayıcısı Bay Jhonny Ember.xml dosyası olarak internettedir.